Villkor

Spelregler

 • Handlaren/annonsören lägger ut QR-koder på sin hemsida, i sin butik, i tidningsannonser, på TV eller i streamingtjänster. Som skattletare ska du söka och med din mobil skanna QR-koderna som innehåller olika värden/valörer.
 • För vinst krävs att du kontrollerar ditt salo av QR-koders värden till summan enligt prisplan. Det gäller alltså att välja de QR-koder som leder fram till det exakta värdet som du vill uppnå för vinst.
 • ”Först till kvarn”-principen gäller vilket innebär att den som först når den rätta summan som svarar mot det av dig valda priset vinner. Om du ”går tjock”, det vill säga samlar in till för hög summa, kan du antingen gå vidare till nästa högre nivå eller välja att ”nollställa” ditt poängsaldo och börja om från början. Jakten på nya priser kan alltså fortsätta.
 • Inlösen sker genom att i respektive vald QR-kod skannas med din mobil i appen.
 • Den skattletare som fått ihop rätt belopp som motsvarar skattletarens valda pris kan kvittera ut vinsten. På vinstvärdet ingår mervärdesskatt och schablonskatt (kapitalskatt) om 30 %, som inbetalas till vinnarens skattekonto.

 

OBS! Genom att ”skapa konto” får du ditt konto som "anonym" så snart du har laddat ner appen, och du får ditt ”StreetCoin-konto” direkt efter att du har skannat en QR-kod som tillhör QRGO med loggan . Fortfarande som ”anonym”.

Notera 1: 

Notera 2: 

OBS! Om du skapar ett nytt konto och har samlat QR-poäng som ”anonym” förlorar du dina samlade poäng. Då måste du alltså börja om från början.

Inlösen av dina SC-poäng

Villkor:

 • Om du har samlat SC-poäng som anonym användare av appen måste du skriva in dina uppgifter till ditt konto. Gå till Inställningar och välj ”skydda ditt konto” och följ instruktionerna.
 • Skicka epost till  som skall innehålla följande:
  a. Ditt konto-ID.
  b. Ditt användarnamn i appen, ditt mobilnummer och ditt personnummer.
  c. Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha giltigt Mobilt BankID i den mobil som har använts för Skattjakten.
  d. Skapa en skärm-dump av ditt QR-ID i mobilen som du hittar genom att klicka på ikonen ”Handla” och bifoga din epost till minvinst@qrgo.streetcoin.se .

Återbetala och få din vinst:
Oberoende kontrollanter kontaktar dig och besvarar din begäran om inlösen av SC-poäng mot vinst, inlösen mot vinst kan endast ske mot exakt matchning av ditt poängsaldo mot vald vinst i prisplan (exempel ditt saldo 468.97 = prisplan 468.97 = MATCHNING). Godkännande av matchning och leverans av vinst sker ALLTID med Mobilt BankID. Notera: ej komplett e-post till Skattjakt ignoreras.

Vid utbetalning av vinster tillämpar vi öresutjämning.