Välkommen till QRGO med StreetCoin

Trogna kunder ska belönas och ges fina erbjudanden, det tycker i alla fall vi på StreetCoin. Delta i Skattjakt genom att hitta och scanna QR-koder. Det du samlat kan du sedan byta mot fina produkter och tjänster från prispotten!

Hur går det till?

Att vara medlem hos StreetCoin och delta i QRGO är helt kostnadsfritt. Våra medlemsföretag lägger ut QR-koder på sin hemsida, i sin butik, i tidningsannonser eller på TV och i streamingstjänster. Med din mobil söker du och skannar QR-koderna som innehåller olika valörer för att få ihop den exakt rätta rumman för vinst. Prispotten avvecklas i den takt som vinster betalas ut oavsett prisnivå, men ökar för varje nytt medlemsföretag som går med. Går du "tjock" och når en för hög summa kan du antingen välja att nollställa och börja om eller att gå vidare till nästa vinstnivå. 

När du har nått rätt summa gör du en inlösen av dina samlade StreetCoin-poäng i appen. Läs mer om hur du ska gå tillväga här.

Vad är StreetCoin?

Vi på StreetCoin är en grupp som har återförenats efter många år från olika verksamheter på olika håll runt om i världen. Målet blev att skapa en lösning för att erbjuda kunder och handlare ett verktyg för att få en positiv upplevelse av den digitala verkligheten. Därför skapade vi ett mycket enkelt sätt att samla alla sina favoritbutiker i en enda app i mobilen med tillhörande belöningsprogram. Genom appen blir du medlem hos ett företag och vid varje köp du genomför blir du belönad med StreetCoins. Med hjälp av dessa kan du sedan ta del av rabatter och erbjudanden hos företaget!

Läs mer om StreetCoin här