Vanliga frågor

Det KOSTAR INGET att vara med och börja leta och skanna!

Ladda ner appen och börja skanna/samla olika QR-koder.  Våra medlemsföretag sprider skattjakts QR-koder i butik, på nätet, annonser i tidningar, på TV med mera. Du kan bara skanna och ”lösa in” en unik QR-kod en gång. Tänk efter om du behöver varje QR-kods värde, du samlar mot ett exakt värde. Leta och ta gärna hjälp av en vän och tipsa din lokala butik – de kanske också vill vara med!

Med appen kan du sen gå med i medlemsföretagens olika erbjudanden. Medlemsföretagen hittar du här. Där hittar du garanterat QR-koder!

Ladda ner vår PDF och läs hur du kommer igång som skattletare.

Som skattletare får ditt konto som ”anonym” så snart du har laddat ner appen. Du får ditt ”skattletarkonto” direkt efter att du skannat en QR-kod som tillhör Skattjakt med loggan ”Myntet och Skattjakt”. Fortfarande som ”anonym”.

Att notera 1: för att lösa in skatten måste du registrera ditt alias i appen under funktionen ”Skydda ditt konto”. Efter det kan du logga in på ditt konto och se skattjakts-kontot hos Streetcoin.

Att notera 2: om du trycker på knappen ”Skapa konto” och registrerar dig först på webben så måste du associera din mobil till kontot för att få in det i mobilen innan du börjar skattjakten. Är du anonym går det inte att logga in utan att först registrera ditt ”Alias med lösenord” i mobilen. 

OBS! Om du skapar ett konto och har samlat QR-poäng som ”anonym” förlorar du sina samlade poäng.

Handlaren/annonsören lägger ut QR–koder på sin hemsida, i sin butik, i tidningsannonser och på TV eller i streamingtjänster. Som skattletaren ska du söka och med din mobil skanna QR-koderna.

QR-koderna visas tillsammans med Skattjakts logga. 

 

 

 

För vinst krävs att skattletaren lägger ihop flera QR-koders värden till summan enligt prisplan. Det gäller alltså att välja de QR-koder som leder fram till det exakta värdet som du vill uppnå för vinst . 

Skapa en skärm-dump av ditt QR-ID i mobilen som du hittar genom att klicka på ikonen ”Handla” och bifoga din epost till Skattjakt.

Läs mer på vår sida om villkor 

Om du har samlat SC-poäng som anonym användare av appen måste du skriva in dina data till ditt konto. Gå till Inställningar och välj ”Skydda ditt konto” och följ instruktionerna.

 

Skicka epost till  som skall innehålla följande:
- Din mobils Användar-ID som du hittar i valet ”Om” när du öppnar menyn.
- Ditt användarnamn i appen, ditt mobilnummer och personnummer.

Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha giltigt Mobilt BankID i den mobil som har använts för Skattjakten.

Oberoende kontrollanter kontaktar dig (skattletaren) och besvarar din begäran om inlösen av SC poäng mot vinst. Inlösen mot vinst kan endast ske mot exakt matchning av ditt poängsaldo mot vald vinst i prisplan. 

Godkännande av MATCHNING  och leverans av vinst sker ALLTID med Mobilt BankID. NOTERA: Ej komplett epost till Skattjakt ignoreras. 

Läs fullständiga villkor här